Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşır güçlü birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapları yangın sırasında sadık şekilde çhileışmasını temin etmek karınin otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Dairesel yangın merdiveni, umumiyetle silindirik veya dairesel bir muhafaza zarfında mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana mevla yahut estetik telaşların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu ovamızda;

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolay ve dışarıya yakın açılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yanlış montaj veya hizmet, bapnın yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, yangın kapılarının profesyoneller aracılığıyla monte edilmesi ve mazbut olarak denetleme edilmesi önemlidir.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Binanın tipine ve tasarrufına bağlamlı olarak, yangın kapkaloriın mukteza peklik süresi belirlenmelidir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu bünyenın içerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde iblağ etmek olduğu dâhilin, kabil olan en kısaltarak sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini getirmek üzere önlem allıkınmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken Yangın Kapısı yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Z tipi yangın merdiveni ismini kuruluşlış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page